طی چند سال گذشته شاهد افزایش استخدام برای جایگاه شغلی برنامه نویس بوده ایم. مسیرهای شغلی برنامه نویسی با روی کار آمدن تکنولوژی های جدید، گسترده تر شدن فضای مجازی و پیشرفت های اخیر فناوری جان گرفت و اکنون یکی از جایگاه های مهم شغلی هم در ایران و هم در جهان است. برنامه نویسان فرصت های شغلی متفاوتی می توانند داشته باشند. همین تنوع در فرصت های شغلی موجب شده تا افراد برای یادگیری زبان های برنامه نویسی و ورود به بازار کار مشتاق تر شوند.
برای انجام پروژه هوش مصنوعی با پایتون با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.
مسیرهای شغلی برنامه نویسی
ظهور زبان های برنامه نویسی جدید موجب شده تا برنامه نویس ها بتوانند متناسب با علاقه مندی هایی که دارند جایگاه شغلی مناسب کسب کنند. زبان های برنامه نویسی به قدری گسترده و متنوع است که مطمئنا یک برنامه نویس نمی تواند تمامی این زبان ها را به طور کامل فرا گیرد. به همین دلیل تمرکز عمده برنامه نویس ها روی یک یا دو زبان اصلی برنامه نویسی است. در این مطلب قصد داریم شما را با مسیرهای شغلی برنامه نویسی آشنا کنیم بنابراین برای اینکه با این مسیرها آشنا شوید با ما همراه باشید.
توسعه نرم افزار توسط برنامه نویسان
یکی از جایگاه های شغلی بسیار مطلوب برای برنامه نویسان توسعه نرم افزار است. متخصصین برنامه نویسی می توانند با استفاده از تکنیک های برنامه نویسی اقدام به ارائه نسخه های جدید و ورژن های نوین از یک نرم افزار نمایند. رفع باگ های نرم افزاری، ارائه قابلیت ها و ابزارهای جدید، تغییر گرافیک نرم افزار و توسعه و آپدیت کردن قابلیت های یک نرم افزار همگی به کمک برنامه نویسان صورت می پذیرد. این جایگاه شغلی در ایران و جهان طرفداران زیادی دارد.
برای انجام پروژه یادگیری ماشین با پایتون با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.
طراحی سایت توسط برنامه نویسان
طراحی سایت این روزها بازار داغی دارد. هر کسب و کاری که فکرش را بکنید دارای یک سایت کاری است. از سایت های فروشگاهی گرفته تا سایت های خبری و آموزشی. طراحی تمامی این سایت ها به دست برنامه نویسان انجام می شود. برنامه نویس های Front End و Back End دارای تخصص های جداگانه ای هستند و هر دو دارای تخصص های لازم برای راه اندازی یک سایت هستند.
برای انجام پروژه شبکه عصبی با پایتون با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.
بنابراین برنامه نویسان می توانند با توجه به سطح توانمندی و علایق شان اقدام به یادگیری برنامه نویسی در سطوح مختلف نمایند و در حوزه طراحی سایت وارد شوند. مسیر شغلی طراحی سایت به قدری محبوب است که بسیار ای فریلنسرها وارد آن شده اند. شما می توانید برنامه نویسی سایت را به عنوان یک شغل دورکاری انجام دهید و دستمزد خوبی از این بابت داشته باشید.
آموزش برنامه نویسی
از دیگر مسیرهای شغلی برای برنامه نویسان ورود در حوزه آموزش است. برنامه نویس های بسیار حرفه ای می توانند شاگردانی توانمند تربیت کنند. چنانچه در حوزه برنامه نویسی به سحی از دانش و توانایی رسیده اید که آمادگی آموزش دادن یک زبان برنامه نویسی را دارید می توانید در حوزه آموزش وارد شوید و اقدام به آموزش دادن زبان های برنامه نویسی نمایید.
انجام پروژه های دانشجویی و پایان نامه
از دیگر مشاغلی که برنامه نویسان می توانند به آن ورود کنند انجام پروژه های دانشجویی و پایان نامه است. شما می توانید به عنوان یک برنامه نویس خبره در حوزه نگارش پایان نامه و انجام پروژه های شبیه سازی و کد نویسی وارد شوید. این روزها تعداد زیادی از دانشجویان برای انجام پایان نامه های ارشد و دکترا نیاز به برنامه نویسی دارند در حالی که حتی یک خط کد نمی توانند بنویسند.
برای انجام پروژه پایتون اندروید با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.
آنجاست به برنامه نویس های حرفه ای برای انجام پایان نامه نیاز پیدا می کنند. شما می توانید به عنوان یک برنامه نویس خبره پروژه های دانشجویی و تزهای ارشد و دکترا را انجام دهید.
طراحی و توسعه بازی های دیجیتال
بازی های دیجیتالی که این روزها هم بسیار معروف شده اند و یا همین بازی هایی که در گوشی خود انجام می دهید توسط برنامه نویسان طراحی می شوند و توسعه داده می شوند. بنابراین اگر در حوزه برنامه نویسی وارد شده اید می توانید برای طراحی و توسعه بازی های کامپیوتری اقدام کنید. این حوزه کمی دشوار می باشد اما بسیار درآمدزا است.
طراحی و توسعه اپلیکیشن های موبایل
از دیگر مسیرهای شغلی که برنامه نویس ها می توانند به آن ورود کنند طراحی و توسعه اپلیکیشن های موبایلی می باشد. تمامی اپ هایی که روی گوشی خود نصب دارید و از آن ها استفاده می کنید توسط برنامه نویس های حرفه ای کد نویسی شده اند. شما نیز می توانید با یادگیری زبان هایی مانند سی شارپ و پایتون اقدام به طراحی و توسعه اپ های موبایلی نمایید. بازار طراحی اپ های موبایلی بسیار داغ است و درآمدزایی برای برنامه نویس ها در آن بسیار راحت است.
ورود به حوزه هایی چون واقعیت مجازی
حوزه هایی مانند VR و AR جزو محبوب ترین حوزه های تکنولوژی هستند که مهندسین و برنامه نویس ها به آن علاقه زیادی دارند. مطمئنا جا برای کار توسط برنامه نویس ها در این حوزه فراوان است. به ویژه این که این روزها این حوزه ها در حال گسترش می باشند. شغل برنامه نویسی متکی به فناوری های روز می باشد و این دو فناوری از مهمترین حوزه هایی هستند که بی شک موقعیت های شغلی بسیار خوبی برای برنامه نویسها ایجاد می کنند.
برای انجام پروژه دانشجویی پایتون با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.
طراحی خانه های هوشمند
از جمله حوزه هایی که مهندسین برنامه نویسی می توانند به آن ورود کنند طراحی خانه های هوشمند است. در طراحی خانه هوشمند می توان تمامی تجهیزات هوشمند را برنامه نویسی و برنامه ریزی نمود. بنابراین می توان به شکل سفارشی سازی شده اقدام به طراحی یک فضای کاملا هومند نمود. برنامه نویسان در این حوزه نقش بسیار پر رنگ ایفا می کنند در آینده ای نه چندان دور نقش آن ها پر رنگ تر هم خواهد شد.
برای انجام پروژه پایتون پردازش تصویر با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.
نتیجه گیری در باب مسیرهای شغلی برنامه نویسی
شغل برنامه نویسی یکی از مشاغل دوست داشتنی و پر درآمد است. افرادی که وارد این حوزه می شوند اگر عشق به برنامه نویسی نداشته باشند سریعا جا می زنند. بنابراین باد علاقه زیادی به برنامه نویسی داشته باشید تا در این حوزه موفق شوید. تنوع در موقعیت های شغلی در حوزه برنامه نویسی موجب شده تا افراد بتوانند با فراغ بال اقدام به انتخاب موقعیت شغلی نمایند. برنامه نویس از دسته مشاغلی است که نه تنها امروزه روز بلکه در آینده نیز نیاز به آن بیشتر و بیشتر می شود.
برای انجام پروژه تشخیص چهره با پایتون با تیم حرفه ای سیمولنسر همراه باشید.